BaronH

Verhalen vertellen

Je verhaal vertellen. Dat is belangrijk voor je bedrijf. Maar hoe doe je dat? Gebruik je sociale netwerken zoals Instagram, LinkedIn en Twitter? Of werken nieuwsbrieven, netwerkbijeenkomsten en persberichten het beste?

Voor het vertellen van je verhaal bestaat er geen Haarlemmerolie. Er is niet één methode die altijd het beste werkt. Je verhaal succesvol vertellen betekent dat je weet wat je verhaal is, aan wie je het wil vertellen, maar vooral waarom je het wil vertellen.
Dat is dan ook waar we mee beginnen: wat is het doel dat jouw bedrijf wil bereiken met het vertellen van je verhaal. Daarna stellen we vast wie je doelgroep zou moeten zijn, wat die doelgroep nodig heeft om je te helpen je doel te bereiken en dan waar je ze het beste kan bereiken.

Op die wijze maken we een communicatiestrategie op basis waarvan we inhoud gaan geven aan je verhaal en de manier waarop je het gaat vertellen. We hebben daarbij een houding die gebaseerd is op de Agile en Lean Startup methodieken: doelen stellen, testen, leren, verbeteren. Om zo je verhaal en de manier van vertellen voortdurend te verbeteren, zodat het steeds beter bijdraagt aan het bereiken van je doel.

Zo helpen we je met het vertellen van je verhaal. Interesse? Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Vond je dit een goed verhaal?Schrijf je in voor onze verhalenbrief.

Maximaal 10 keer per jaar sturen we een verhalenbrief. Dat is onze nieuwsbrief met een mooi ondernemers- of innovatieverhaal. En misschien wat nieuws over onszelf, aangevuld met een link of twee naar iets leuks dat we hebben gevonden ergens op het web. Iets voor jou? Benieuwd? Meld je dan nu aan!